Състезанието World Top Investor се осъществява в реално време, с реални средства, тъгувайки с финансови инструменти от цял свят с продължителност 1 година.

Добре дошли в шестото поред издание на World Top Investor 2019-2020. Използвайки арената, която това състезание ви предоставя, имате възможност да се състезавате с портфолио мениджъри от цял свят и да демонстирате креативни стратегии, които да Ви донесат слава и разпознаваемост във финансовите среди. Организирането на това състезание ни запозна с огромно количество опитни трейдъри и инвеститори, и това ни кара да се чувстваме развълнувани и отговорни продължавайки нашата мисия, да помагаме на инвеститори да показват своите възможности и да ги превръщаме в професионални портфолио мениджъри. Състезанието World Top Investor е единственото място, където Вие имате възможност да откриете отлично представящи се трейдъри и инвеститори от цял свят.

Позовавайки се на опита ни във финансовата сфера, знаем че анонимни трейдъри рядко имат възможността да демонстрират възможностите си пред финансовият свят. Точно това е и идеята на състезанието - да даде възможност на сериозни инвеститори и трейдъри да демонстрират своите способности на световно и регионално ниво. Представянето ви всеки ден и всички ваши сделки ще бъдат разглеждани, вашият личен профил трябва да обясни техниките и стратегиите, които използвате. Можете да правите коментари относно представянето на вашето портфолио, достъпни за широка публика.

Всичко е във ваши ръце. Бихте могли сами да докажете печелившите си възгледи и стратегия. Изискват се само сметка с 2 000 USD или EUR и вашите умения, за да докажете на какво сте способни. Състезанието World Top Investor  Ви дава възможност да демонстрирате вашите стратегии и да се състезавате с институционални инвеститори. Бъдете един от най-добрите трейдъри и инвеститори участващи в състезанието.

Регистрацията е лесна. Всичко, което трябва да направите е да откриете сметка при брокера спонсор за съответната държава.

Спонсори Медиен партньор  
Karoll trade4win Open an account

Open an account

Compete with the traders and investors from all over the World, to gain the ultimate recognition as World TopInvestor.

Join now

Need Help?

Contact your local broker