TopTrader 2007: több mint 100 versenyző, 86%-ot meghaladó hozam

2007-03-19 17:44

A TopTrader 2007 nemzetközi kereskedési verseny öt legsikeresebb magyar versenyzője – a devizapiacok potenciálját kihasználva – 16-86 százalékos hozamot ért el az indulás óta eltelt egy hét során. A nemzetközi szinten tíz legsikeresebb versenyző fele hazai induló volt. Jelenleg a legnagyobb, 86 százalékos hozamot elérő magyar résztvevő vezeti a nemzetközi ranglistát is. A versenyben résztvevők átlagéletkora 34 év, a regisztráltak 93%-a férfi. Területi megoszlásban ez idáig az indulók 65%-át teszik ki a Budapesten, míg 35%-át a vidéki nagyvárosokban élők.

 

"A TopTrader 2007 nemzetközi kereskedési verseny hazai elindításával fő célunk volt, hogy hozzájáruljunk a hazai pénzügyi kultúra fejlődéséhez azáltal, hogy a tapasztalt kereskedők mellett a tőkepiacok iránt érdeklődő tehetséges és vállalkozó szellemű laikusoknak is lehetőséget biztosítunk a részvételre. Nagyon jónak tartom, hogy – amellett, hogy a szakma legjelentősebb szereplői is indultak a versenyen – a jelentkezők mintegy háromnegyede nem szakmabeliek közül került ki.” - mondta Tölgyesi Péter, a Buda-Cash vezérigazgatója.

 

A Magyarországon első alkalommal megrendezésre kerülő TopTrader 2007 online kereskedési verseny résztvevői valós időben, valódi pénzt befektetve mérettethetik meg magukat az Európában, Ázsiában, Ausztráliában és Amerikában zajló versenyen. A nemzetközi verseny magyar résztvevői a Buda-Cash Trader nevű online platformon keresztül kereskedhetnek, melynek kínálatában több mint 150 devizapár, 9 vezető nemzetközi tőzsdeindex, továbbá meghatározó árutőzsdei termékek (arany, ezüst, olaj) szerepelnek. A verseny időtartama alatt a www.toptrader2007.hu honlapon követhető a naponta frissített nemzetközi és hazai ranglista. A sorrend az elért hozam százalékos értékén alapul, így biztosítva egyenlő esélyeket valamennyi versenyző számára, a tőkerész nagyságától függetlenül.

 

A TopTrader 2007 versenyben mindazok részt vehetnek, akik regisztrálnak a www.toptrader2007.hu honlapon, majd március 14-ig legalább egymillió forintos letéttel értékpapír-számlát nyitnak egy Buda-Cash fiókirodában. 

 

 

 

 

Open an account

Compete with the traders and investors from all over the World, to gain the ultimate recognition as World TopInvestor.

Join now